Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Cristian Terhes a reușit sa-i păcălească pe europarlamentari si a scos identificarea digitala

LIVE: nici măcar europarlamentarul Terhes nu a crezut ce s-a întâmplat. A reușit sa scoată identificarea digitala pentru internet ce trebuia sa intre in vigoare din 2024.

Proiectul propus de distrugătorii Europei (grupul Stânga), propunea ca fiecare cetățean din UE sa fie obligat sa se identifice când dorea sa intre in internet prin așa numitul eID, pentru ași dovedi vârsta.

Acest proiect a fost mascat sub titlul: “Noua strategie europeana privind un internet mai bun pentru copii

Adică, pentru a aplica controlul total al cetățenilor ce vor sa intre in internet, distrugătorii au folosit cuvântul “COPII“. Așa se încearcă manipularea!

Cum a reușit Cristian Terhes sa păcălească Grupul de Stânga din Parlamentul European?

După cum știm, grupul de stânga din parlamentul european este in majoritate si ar putea cu ușurință sa treacă ce lege doresc ei.

Cristian Terhes, a contactat grupul Verzilor din partea Stângă si ia motivat sa scrie un nou amendament, in care Identificarea Digitala (eID) sa fie eliminata.

WAU – Incredibil ce s-a făcut! Nea trecut Glonțul pe la ureche

spune Terhes in live

Prin urmare, Joi 5.Octombrie in sala Parlamentului din Strasbourg, a fost acceptat propunerea grupului Verzilor, ne observând ca singuri si-au dat in cap la propunerea lor.

YouTube player

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu