Body Miller și fiul său Nate. Miller are doi copii dintr-o relație anterioară. Nate este fiul cu soția Morgan. Regreta Emeline era cel mai mic copil din familie

Fiul (3) al lui Bode Miller cu convulsii febrile la spital

Șoc pentru fostul star de schi Bode Miller. Fiul său, Asher, în vârstă de trei ani, a suferit o criză febrilă severă. În urmă cu patru ani, fiica lui Emeline s-a înecat.

Bode Miller și soția sa Morgan trebuie să facă față unei alte lovituri a destinului. Fiul ei de trei ani, Asher, a suferit o criză și a trebuit să fie dus la camera de urgență.

“Viața noastră este o călătorie constantă pe muchia unui cuțit. Din păcate, o situație pe care deja o cunoaștem bine”, scrie soția lui Miller în povestea ei de Instagram.

În urmă cu patru ani, fiica Emeline s-a înecat într-o piscină, acum familia Miller trebuia să se teamă pentru viața fiului lor.

Dar Asher ar trebui să fie peste munte, i s-a permis să meargă din nou acasă. Morgan scrie: „Am luat aceeași ambulanță la același spital ca și cu Emmy. Dar de data aceasta ni s-a permis să ne ducem copilul acasă cu noi”.

„Se va putea întoarce la viața lui normală”, spune familia Miller.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu