Incident misterios în aer: o aeronavă care transporta sute de pasageri de la București la Dubai a fost întoarsă din drum după două ore.

Duminică după-amiază, pe un zbor Wizz Air care a plecat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă spre Dubai, peste 200 de pasageri au fost luați prin surprindere când au fost informați că nu li se va permite să aterizeze la destinația dorită. Un pasager care a scris acest articol pentru Gândul a spus că aeronava Airbus a fost apoi redirecționată și întoarsă la București.

Zborul programat inițial între București și Dubai pentru o durată de aproximativ șapte ore a fost întrerupt neașteptat în timp ce survola Turcia. De asemenea, conform Flightradar24, aeronava a făcut un viraj complet la 180 de grade și și-a îndreptat traseul înapoi spre București.

Este un Airbus A321 cu 230 de locuri pentru pasageri. „Eram în drum spre Dubai”, a dezvăluit o sursă citată de Gândul. S-a luat decizia de a ne întoarce în România după două ore de zbor. Pasagerii au fost informați la bord că aterizarea în Dubai va fi imposibilă.

Până acum, nu a fost descoperită cauza exactă an acestei schimbări de circumstanțe. Reprezentanții companiei aeriene WizzAir din România, care se află la Budapesta, au fost contactați de erichmocanu.tv și s-au angajat să investigheze circumstanțele zborului și să ofere detalii suplimentare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu