Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Moment șocant peste Germania! Un fulger lovește un Airbus

După ce a fost lovit de un fulger, un avion cu 178 de persoane la bord, care se îndrepta de la Hamburg către metropola turcească de vacanță Antalya, a aterizat neprogramat la Munchen. Nimeni de la bord nu a fost rănit. Zborul spre Turcia a putut fi continuat cu o aeronavă de înlocuire.

Avionul a fost deviat doar ca măsură de precauție; în niciun moment cei 178 de pasageri și șase membri ai echipajului nu au fost în pericol, a declarat luni compania aeriană Condor. Ziarul “Bild” a relatat anterior incidentul duminică.

Pompierii de pe pista de aterizare

Potrivit Aeroportului din Munchen, aeronava a declanșat alarma în jurul orei 15.40. Ca măsură de precauție, brigada de pompieri s-a poziționat apoi de-a lungul pistei, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului. Cu toate acestea, aeronava a aterizat normal, iar pasagerii și echipajul au debarcat în mod normal. Potrivit Condor, toată lumea a putut să decoleze din nou la scurt timp după aceea cu o aeronavă de înlocuire cu destinația Turcia.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a Condor, Airbus A320 este supus unei verificări tehnice la Munchen. Conform primelor constatări, aeronava va putea, probabil, să reia operațiunile de zbor pe termen scurt.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu