Un bucătar ii taie capul unui șarpe pentru „o Supa” – 20 de minute mai târziu șarpele îl mușcă si bucătarul moare

În timp ce șerpii ni se par exotici, ei sunt la mare căutare în China – ca masă. Carnea de șarpe este considerată o delicatesă în multe regiuni, iar mâncărurile preparate cu șerpi veninoși sunt deosebit de populare.

Capul de Șarpe omorât un bucătar din Foshan, în sudul Chinei. Și-a pregătit singur ultima masă – și a murit în bucătăria restaurantului.

Bucătarul a vrut să pregătească o supă cu carne de șarpe otrăvitor. Se pare că reptila era o cobră scuipătoare siamesă. Pentru preparat, bucătarul a decapitat un animal viu. Când a vrut să arunce capul 20 de minute mai târziu, s-a întâmplat accidentul: capul de șarpe l-a mușcat pe bărbat în mână.

Otrava a funcționat rapid și, în cele din urmă, a făcut ca bucătarul să nu mai respire. „O astfel de situație este foarte rară. A avut o reacție foarte puternică la mușcătura șarpelui. Salvatorii care au fost chemați nu au putut face nimic pentru el. Doar un antidot l-ar fi putut ajuta”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit Daily Mail

Un șarpe veninos decapitat mușcă un om – puțin mai târziu este mort: medicul de urgență nu a mai putut face nimic

Nu este neobișnuit ca cobra scuipătoare să muște după ce este decapitat, a declarat expertul în șerpi Yang Hong-chang pentru Daily Mail . Toate reptilele pot supraviețui până la o oră fără părți individuale ale corpului sau întregul lor corp, spune expertul. „Este cu totul posibil ca capul șarpelui să fie încă în viață și să muște mâna bucătarului. Reflexele animalului continuă să funcționeze”, spune Yang Hong-chang.

Șarpele otravitor are între 120 și 150 de centimetri lungime și este distribuit în Asia de Sud-Est în Thailanda, Cambodgia și sudul Vietnamului și părți din Laos. În China, șarpele este adesea comercializat pentru a fi folosit în medicina tradițională, pentru pielea sa sau ca delicatesă.

Prinderea cobrei scuipatoare pune viața în pericol: otrava ei provoacă paralizie și poate – ca și în cazul bucătarului – să ducă în consecință la stop respirator. Dacă șarpele scuipă veninul la inamicul său și intră în ochi, pot apărea și leziuni oculare grave.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu