Unii sărbătoresc Învierea lui Isus, alții sunt in Greva Foamei pentru ca li s-a luat copilul abuziv de stat.

Hermina Gheorghe, mama care se află din 12.04 în greva foamei ca formă de protest față de măsurile abuzive luate de autoritățile daneze împotriva ei și a fiului ei William Cristian.

Timp de nouă ani, Hermina a dus o luptă neîncetată pentru recuperarea fiului ei din custodia serviciului social din #Hillerød.

Ultima întâlnire între mamă și fiu a avut loc în urmă cu doi ani iar concluzia supraveghetorilor a fost că “mama nu respectă spațiul personal al copilului” ceea ce în limbaj profan înseamnă că mama a îmbrățișat copilul și cine știe, poate l-a și pupat.

Hermina Gheorghe, 47 de ani, o româncă rezidentă în Danemarca, și-a pierdut primul băiat de leucemie și, pe fondul unei depresii, autoritățile scandinave i-au luat dreptul de a-și crește al doilea copil, născut în 2014. Astăzi, după ce i s-a interzis să-și mai viziteze copilul, românca intră în greva foamei în fața Parlamentului din Copenhaga.


Din 2014 până în prezent, Hermina Gheorghe se lupta prin instanță cat si prin proteste cu autoritățile daneze, cărora le solicită să-i înapoieze fiul.