Marathonul Radarelor 2023: Unde vor fi folosite radarele de viteză în Bavaria

Vineri, 21 aprilie, la ora 6 dimineața, va începe “Maratonul vitezei” la nivel european, coordonat de rețeaua europeană de poliție rutieră “ROADPOL”. Bavaria participă la maratonul de 24 de ore al radarelor de viteză în cadrul Programului bavarez de siguranță rutieră 2030 “Bayern mobil – sicher ans Ziel”. La acțiunea împotriva vitezomanilor iau parte și alte landuri federale.

Poliția bavareză va efectua controale de viteză sporite pe întreg teritoriul Bavariei până sâmbătă, 22 aprilie, la ora 6 dimineața. În total, aproximativ 2.000 de polițiști, precum și angajați ai municipalităților și ai asociațiilor cu scop special de monitorizare a traficului municipal verifică viteza în aproximativ 1.800 de puncte de măsurare posibile.

Toate punctele de măsurare din Bavaria sunt acum disponibile aici.

“Maratonul nostru cu radare de viteză este menit să fie un semnal de alarmă pentru a respecta cu orice preț limitele de viteză. Pentru că depășirea vitezei poate ucide! În 2022, viteza excesivă și necorespunzătoare a fost cauza a mai mult de un sfert din totalul accidentelor rutiere mortale din Bavaria. În comparație cu anul precedent, numărul de decese a crescut cu aproape 35 %, ajungând la 147. Nu este vorba despre trimiterea a cât mai multe notificări de amendă. Toate punctele de măsurare sunt acum disponibile la adresa www.innenministerium.bayern.de”, a explicat ministrul de interne al Bavariei, Joachim Herrmann, în perioada premergătoare celui de-al zecelea maraton bavarez al radarelor de viteză.

Puteți găsi toate punctele de măsurare sortate în funcție de districtul administrativ aici, la secțiunea “Descărcări”.

Anul trecut au fost prinși 9.756 de vitezomani – în ciuda punctelor de măsurare publicate
În timpul celui de-al nouălea maraton bavarez al radarelor de viteză de 24 de ore din martie 2022, poliția bavareză a prins 9.756 de vitezomani, în ciuda faptului că punctele de măsurare au fost de asemenea publicate mai devreme. Valoarea maximă tristă a fost măsurată pentru un conducător auto care a fost măsurat pe BAB995, în apropiere de Unterhaching, cu 190 de kilometri pe oră în loc de 80, cât este permis.

Messstellen Oberbayern (1.1 MB)

Messstellen Niederbayern (748.1 kB)

Messstellen Oberpfalz (273.3 kB)

Messstellen Oberfranken (224.4 kB)

Messstellen Mittelfranken (424.3 kB)

Messstellen Unterfranken (303.5 kB)

Messstellen Schwaben (536.5 kB)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu