IPTV este legal? Toate informațiile – erichmocanuTV

Tot mai multe programe TV sunt difuzate prin IPTV și din ce în ce mai puțin prin cablu sau satelit. erichmocanuTV îți explica dacă IPTV este legal.

Este IPTV legal?

In principiu tehnologia de transmitere a conținutului de televiziune prin protocolul Internet – este în sine legală:

IPTV este o alternativă populară la DVB-T și DVB-S, în special pentru filme în calitate UHD și 4k.

Canalele TV precum ARD și ZDF pot fi recepționate și online. Furnizorii IPTV precum Kodi, Magine, OnlineTV și Zattoo difuzează mai multe canale pe Internet. Chiar si Sky transmite prin IPTV. Fire TV crește, de asemenea, în popularitate.

Dar există și furnizori ilegali, precum Acestream.

Aici, fluxurile TV sunt partajate de utilizatori prin torrent. Distribuirea conținutului ce nu va aparține si nu dețineți dreptul de Autor sunt ilegale, dar si cine primește poate fi urmărit penal, deoarece folosește o sursă evident ilegală.

Cum pot recunoaste o platforma ilegala?

De obicei, puteți recunoaște ofertele ilegale prin faptul că site-ul web nu are o amprentă sau are un domeniu într-o stare care nu pare să aibă legătură cu conținutul.

Dacă un radiodifuzor are drepturi de distribuție numai într-o anumită țară, un bloc proxy este adesea utilizat în IPTV. Aceasta înseamnă că sunt acceptate numai solicitări de la adresele IP specifice țării corespunzătoare.

Cu câteva trucuri, totuși, puteți urmări fluxul ARD în străinătate.

Opiniile diferă dacă este legală ocolirea blocării proxy. Faptul este că: dacă un furnizor are dreptul să difuzeze numai în Germania, acesta este pasibil de urmărire penală dacă vă permite să primiți și în străinătate.

Care portale sunt legale?

mai sunt si multe altele ce sunt legale, dar trebuie sa aveti grija!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu