Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

GRUPUL DE ARMAMENT Rheinmetall își consolidează poziția prin achiziția în România

Prin această preluare, grupul intenționează să își extindă poziția de producător de vehicule militare. În viitor, Rheinmetall va deține 72,5 la sută din acțiunile Automecanica Mediaș.

Rheinmetall intenționează să își extindă și mai mult poziția de producător de vehicule pentru armată prin preluarea în România. Grupul cu sediul în Düsseldorf intenționează să dețină 72,5% din acțiunile Automecanica Mediaș prin intermediul Rheinmetall Landsysteme GmbH, a anunțat joi Rheinmetall.

“Această achiziție consolidează amprenta Rheinmetall în Europa Centrală și deschide calea unei creșteri semnificative a vânzărilor și a unor noi și promițătoare țări clientelare în regiune”, a declarat compania, explicând preluarea. Producătorul german de armament se așteaptă ca această achiziție să genereze un potențial de vânzări anuale de aproximativ 300 de milioane de euro pe termen mediu.

Automecanica Medias este un producător de vehicule speciale, caroserii de camioane și remorci atât pentru sectorul civil, cât și pentru cel militar. Rheinmetall colaborează cu românii încă din 2022 și are o prezență puternică și în Ungaria vecină. Grupul își extinde semnificativ capacitățile de producție, având în vedere revirimentul proclamat de cancelarul german Olaf Scholz în urma războiului rusesc împotriva Ucrainei.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu