Cerințe experților vaccinati cu Booster: Oricine schimbă scutece trebuie să ceară permisiunea copilului

Pare a fi unul dintre cele mai comune lucruri pe care le fac părinții: atunci când scutecul copilului lor este plin și miroase, îl schimbă. Dar un expert australian în sex spune acum: Fără a cere permisiunea copilului în prealabil, acest lucru poate duce la tulburări psihice la copil. Ce se află în spatele declarației?

Sună ciudat – dar s-a întâmplat așa: într-un interviu, expertul australian în sex Deanne Carson a susținut că părinții ar trebui să obțină mai întâi acordul copilului înainte de a schimba scutecul .

De ce asta?

Expertul susține că fiecare ar trebui să poată lua decizii cu privire la propriul corp . „Corpul meu îmi aparține” – acest mesaj este elementar pentru copii încă de la început. Potrivit lui Carson, acesta este unul dintre cei mai importanți piloni ai muncii de prevenire de succes. Copiii ar trebui să învețe de la o vârstă fragedă că limitele lor personale sunt respectate. În opinia lui Carson, nu este niciodată prea devreme pentru a-i învăța pe copii că își pot lua propriile decizii libere în viață.

Cum ar putea arăta exact?

De exemplu, părinții ar trebui să pună întrebarea: „ O să-ți schimb scutecul acum, ești în regulă cu tine? ” Copilul ar trebui să răspundă apoi prin limbajul corpului, potrivit expertului. Dacă bebelușul se simte inconfortabil , el se poate exprima prin semne. Deci, dacă un bebeluș nu vrea să fie înfășat, ar putea articula asta. 

Cât de mult poți spune unui copil?

Pare de înțeles să nu includeți întotdeauna bebelușii în astfel de probleme elementare de sănătate. De la o anumită vârstă, copiii pot și ar trebui, desigur, să fie implicați mereu în deciziile de zi cu zi. Mai ales când vine vorba de propriul lui corp .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu