UpDate: Mama- Unde esti? – Petitia contra Jugendamt – Alatura-te si Sustine

Dupa cum se vorbeste in ultimile luni aici in Germania, Institutia Jugendamt ia in custodia statului mii de copii in fiecare luna fara sa motiveze concret pericolul in care sunt pusi copii.

De acea, Erich Mocanu cu organizatia AEBS.org a depus in primavara acestui an o petitie la Parlamentul European. Aici poti vedea cursul petitiei:

Pe 15.Mai.2021 – petitia depusa la Comisia pentru Petiti din parlamentul UE

Petitia in Romana: aici

Petitia in Germana: aici

Petitia in Engleza: aici

Pe 21.Mai.2021 – Comisia ne-a aprobat petitia si a fost inregistrat cu nr. 0538/2021

Pe 19.Octombrie 2021 – Comisia a hotarat ca intradevar este ceva adevarat in cea ce priveste luarea in Custotie a Copiilor ilegal, si a aprobat petitia pentru a fi Sustinuta si pentru a se adauga si mai multe gazuri asimilare.

Copiii au nevoie de Sustinere!

Cum putem ajuta fiecare din noi chiar daca nu avem Copii?

Cei ce doresc sa se faca dreptate cu Copii luati Ilegal, pot sa se inscrie aici pe platforma de petitii a comisiei europene si apoi sa sustina petiția. https://www.europarl.europa.eu/petitions/ro/login

sau

aici: https://www.europarl.europa.eu/petitions/ro/show-petitions?keyWords=erich+mocanu&_anyEuCountry=on&searchRequest=true&resSize=20&pageSize=20#res

Parintii ce li s-a luat in custodie Copilul/Copiii, pot sa se alature petitiei noastre si cazul lor sa fie Cercetat de Comisiea Europeana impreuna cu cazurile deja mentionate in Petitie.

Pentru a se alatura, ii rog sa ne contacteze prin Telefon, WhatApp, sau Email la:

Tel. +4915737301941 sau +40736041440, info@aebs.org

Dorim sa mentionam, ca din acest moment Jugendamt-ul din Germania va avea o problema si mai mare, pentru ca si ei au aflat ca Comisia Europeana va studia Cazurile, dar nu stiu ce Rezultat va veni. Deci Presiunea este enorma pentru Jugendamt.

Azi 03.11.2021 – Scrisoare de la Comisia Europeana

+ Traducere din Germana in Romana

Aș dori să vă informez că Comisia pentru petiții a examinat petiția dumneavoastră și a declarat-o admisibilă. Preocuparea dumneavoastră se încadrează în sfera de activitate a Uniunii Europene.
Deputații europeni ar dori să vă informeze că Uniunea Europeană nu are competență generală în materie de familie și că dreptul material al familiei este de competența exclusivă a statelor membre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți răspunsul Comisiei din 28 septembrie 2020 la petiția 0090/2020.
În 2018, Comisia pentru petiții a adresat întrebări parlamentare Consiliului Uniunii Europene și Comisiei Europene cu privire la rolul Oficiului German pentru Protecția Tineretului în litigiile familiale transfrontaliere. Puteți găsi întrebările sub link-uri https:/ /bit.ly/3vSxipf si https://bitly/3GFbHG2 .
O înregistrare a dezbaterii plenare poate fi găsită la: https://bit.ly/3 l 41Tr7. de la . 15 noiembrie 2018 pe aceeași temă (15:00 până la 15:35).
Pe 29 noiembrie 2018, plenul a adoptat o rezoluție, al cărei text poate fi vizualizat aici: https://bit.ly/3Es0pinj În rezoluție, Parlamentul European este îngrijorat de toate cazurile de presupusă discriminare împotriva părinților ne-germani de către biroul de asistență pentru tineret.t cunoștințe · și amintește. Cât de important este informarea părinților care nu sunt germani, de la început și în fiecare fază a unei proceduri referitoare la copii, imediat, complet și clar, despre procedură și posibilele consecințe ale acesteia, într-o limbă pe care soții în cauză o înțeleg pe deplin. Parlamentul European solicită statelor membre să ia măsuri specifice pentru a îmbunătăți sprijinul juridic, asistența, consilierea și informarea cetățenilor lor atunci când denunță proceduri judiciare și administrative discriminatorii sau dezavantajoase desfășurate de autoritățile germane. au fost aduse împotriva lor în dispute familiale transfrontaliere care implică copii.
Parlamentarii ar dori să vă informeze că Comisia pentru petiții plănuiește o excursie a delegației în Germania, în cadrul căreia urmează să aibă loc discuții cu reprezentanții birourilor de asistență pentru tineret și ai altor autorități.
Având în vedere acest subiect, petiția dumneavoastră a fost transmisă și coordonatorului Parlamentului European pentru drepturile copilului.
Desigur, vă voi ține la curent cu toate măsurile ulterioare în legătură cu petiția dumneavoastră.
Semnatura
Salutări calde
Dolors M.
Președintele Comisiei pentru petiții,

Citeste Scrisoarea Original in limba Germana Raspuns-Petitie-0538-21

UpDate 8.11.2021 – Invitație la întâlnire cu Comisarii Europarlamentari

Pe data de 20.12.2021 sunt invitat sa ma intalnesc cu comisarii in regiunea Franfurt. Acolo voi prezenta toate cazurile ce au ajuns in ultimile luni la noi la organizatie AEBS.org si voi condamna ferm toate măsurile luate de protectia copiilor (Jugendamt) prin nerespectarea Legilor și Convențiilor Europene.

UpDate 14.12.2021 – Anularea intalnirii din 21.Decembrie

A ajuns un email in care ne anunta comisia, ca din cauza pandemiei si restrictiilor nu mai vin in Germania pe data de 21 si 22. Decembrie. Comisarii spun ca vor veni cand se relaxeaza situatia.

Nu ne ramane decat sa sustinem petitia 0538/2021 aici linkul: https://www.europarl.europa.eu/petitions/ro/login

UpDate 03.05.2022

Erich Mocanu a trimis din nou un email către Comisarii Europeni cu întrebarea, când au degazând sa finalizeze dosarul nostru și sa ne întâlnim.

UpDate 06.05.2022

Stimate domnule Mocanu, Am dori să vă rugăm să aveți răbdare. Călătoria delegației este planificată pentru a doua jumătate a anului 2022, probabil în săptămâna 31 octombrie, veți afla de la noi în acest context. Salutări calde Secretariatul Comisiei pentru petiții

Erich Mocanu Răspunde: pentru ca nu avem răbdare și copii furați de statele membre UE sunt mai mult chinuiți decât fericiti, vom organiza de Ziua Internationala a Copiilor 1 Iunie o Demonstratie in fata Parlamentului European la Bruxelles.

Ii rugam pe toți cei ce susțin aceasta petiție si doresc sa participe, sa se înregistreze prin formularul de mai jos. Doar asa putem garanta ca nu suntem doar 5-10 persoane la demonstrație. Daca nu se deschide formularul, apăsați aici: https://forms.gle/xrActcV9GbFbrpxdA

UpDate 17.10.2022: Intalnire cu Comisia Europeana

Pe data de 03.11.2022 intalnire in Wiesbaden

Erich Mocanu de la AEBS.org se intalneste cu 5 Euro-Parlamentari pe data de 3.11.2022 la Wiesbaden.

Adresa intalnirii: Radisson Blu Schwarzer Bock, Kranzplatz 12, 65183 Wiesbaden

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu