Rusia ameninta Youtube cu restrictii drastice

Autoritatea rusă de supraveghere a presei Roskomnadzor a dat Google LLC, compania mamă a YouTube LLC, un ultimatum clar, afirmând că gigantul de streaming video se confruntă cu restricții masive dacă YouTube nu elimină cele două canale ale serviciului de limbă germană al RT.

Într-o declarație publicată miercuri dimineață, autoritatea de reglementare națională rusă, Roskomnadzor, a cerut ca YouTube sa ridice cat mai curand posibil „toate restricțiile impuse canalelor de YouTube RT DE și The Missing Part (DFP).

Potrivit agenției, refuzul de a anula această ștergere ar constitui o încălcare a legislației ruse și „astfel de acte pot fi clasificate ca o încălcare a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului și pot face obiectul unui avertisment formal”. Roskomnadzor a adăugat:

„În cazul în care proprietarul platformei nu respectă avertismentul, legislația ne permite să luăm măsuri, inclusiv blocarea totală sau parțială a accesului la această platformă.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu