UpDate: Auf Niewiedersehen Alexandru-Claudiu Buciu. Instanta a confirmat ca buciu nu mai este primarul Lugojului !

In cursul săptămânii 34 din 2021 am primit la redacție informația ca primarul Lugojului nu are domiciliu in Lugoj așa cum se știe, ci îl are in Germania in Orașul Landshut, alături de soția si cei trei copiii ai săi.

De ani buni știm ca dn. Buciu este unul ce îi place sa încalce Legislația. Ultimele ilegalități au avut loc in Campania Electorala din 2020 unde domnul Buciu a încălcat cu buna știință legea electorala, punându-și zeci de reclame ilegal in locuri neaprobate, dar si mult mai multe reclame pe panourile aprobate.

Dar astea sunt doar exemple de 2 bani, pentru ca mister Buciu este implicat si in dosare de Corupție, vezi ce scrie Luju.ro “TEAPA LUI BUCIU

Hai sa trecem la ceva Proaspăt si anume,

Dupa lege, Buciu nu mai e Primar – sau chiar nici nu a fost

Conform Codul Administrativ: Dacă ți-ai schimbat domiciliul din UAT-ul unde ești primar, mandatul îți încetează din start.

Art.160 alin. C din Conform Codul Administrativ

Dupa Legea nr. 115/2015 Art.4 – pot candida doar persoanele care au domiciliul pe teritoriul zonei unității administrativ teritoriale unde urmează să candideze.

Vorbim despre domiciliu, nu reședință.

LEGE nr. 115 din 19 mai 2015 – specifica clar DOMICILIUL nu reședința

Întrebarea principala este: La alegerile locale din Sep.2020, Claudiu-Alexandru Buciu, tot in Landshut a avut Domiciliu?

Da, Claudiu Alexandru Buciu are domiciliul in Landshut

Din documentul primit la redacție, se arata clar, ca Buciu are Domiciliu in Landshut, Germania.

Știm ca Claudiu-Alexandru Buciu are si cetățenia Germana, dar pentru a putea candida pentru postul de Primar, era necesar sa se scoată de la primăria din Landshut (Abmeldung) si sa rămână doar cu o adresa din Lugoj.

Cu siguranță, Claudiu-Alexandru Buciu mai are și un Buletin pe Lugoj, ce si acesta este ilegal, pentru ca pentru a deține o Carte de Identitate este necesar sa ai Domiciliul in orașul de unde vrei CI. Dar cum el domiciliază în Landshut, cum poate deține un CI de Lugoj?

UpDate 8.Iulie 2022 / 14:59

In aceasta zi, Claudiu-Alexandru Buciu a confirmat personal pe pagina sa de Facebook ca deține un pașaport cu Domiciliu in Strainatate.

Doar Cetatenii Romanii ce traiesc in alta tara si s-au declarat ca au parasit romania definitiv, primesc un Pasaport cu Domiciliu in Strainatate (CRDS) si automat li se anuleaza sau retrage Cartea de Identitate (Buletinul).

Buciu se autodenunta pentru falsul pe care la facut. Deci Lugojul a avut un Primar Penal

Cum a ajuns domnul Buciu sa dețină un CI atâta timp cat el este declarat ca a părăsit Romania?

UpDate 10.07.2022

Chiar si in ziua de azi 10.Iulie Claudiu-Alexandru Buciu are domiciliu in Landshut Germania.

UpDate 29.07.2022

Herr Buciu a depus o contestație la Tribunalul Timiș contra deciziei prefectului de al suspenda de pe scaunul de primar. (dosar 3282/30/2022)

Termenul de Judecata a fost dat in prima faza pe data de 18.August. Si acest termen a fost contestat de Buciu si decizia definitiva este:

Solutia pe scurt: Admite cererea de preschimbare de termen formulată de reclamantul Buciu Claudiu Alexandru. Preschimbă termenul de judecată la 10.08.2022 – ora 10. Definitivă. Pronun?ată în ?edin?ă publică, azi, 29.07.2022.
Document: Încheiere de şedinţă    29.07.2022

UpDate 10.08.2022

Contestația domnului Primar suspendat al Lugojului, Buciu Alexandru-Claudiu a fost respinsa pe motiv de “nefondat“.

Interesant a fost declarația doamnei avocate din București:

Dn. Buciu trebuie pus din nou pe postul de primar, pentru ca are trei copii de întreținut si fără salariul de angajat ca Primar, existenta este in pericol. In plus dn. Buciu are multe proiecte ce nu se pot finaliza fara el iar Lugojenii ce l-au votat așteaptă finalizarea acestor proiecte.

Despre fapta in sine, de ce Buciu a fost jos de pe scaunul de primar, avocata lui nu a scos un cuvânt.

De data asta putem spune “Respect doamnei Judecătoare!

Herr Buciu a declarat pentru ziarul Redeșteptarea, ca va face recurs la decizia de azi ! Doar nu pe bani lui !

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu