Test VPN 2021 – Am testat cei mai buni furnizori de VPN

Există multe motive pentru a vă cripta activitățile pe Internet. Oricine navighează pe internet în mod anonim nu oferă hackerilor, furnizorilor de servicii de internet sau altor trackere șansa de a accesa date și informații importante, cum ar fi parolele. Adresa IP poate fi ascunsă cu ușurință utilizând software-ul VPN. În testul nostru VPN am comparat cei mai buni furnizori VPN. Securitate, viteză și preț, aducem lumina în întuneric și arătăm ce pot face cu adevărat serviciile VPN.

Top 3 a celor mai bune VPN

1. NordVPN: Cel mai mare și cel mai cunoscut furnizor de pe piață

Software-ul NordVPN este dotat cu caracteristici utile. VPN activează furnizorii de streaming și îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate. Garanția fără jurnal promite anonimatul și protecția vieții private.

 

 

2. CyberGhost: Cel mai bun preț și profesional pentru serviciile de streaming

CyberGhost este unul dintre cei mai vechi și mai experimentați furnizori de pe piață – software-ul este în consecință sofisticat. Serviciul oferă peste 6000 de servere în peste 98 de țări. Foarte frumos pentru fanii Netflix sau Amazon Prime, există servere special optimizate pentru furnizorii de streaming. Un VPN de top care face din listele noastre de top din nou și din nou.

 
 

3. SurfShark: VPN cu un raport preț-performanță de top

Surfshark ne-a capturat inimile în cel mai scurt timp. Rechinul dintre furnizorii de VPN își extinde în mod constant numărul de servere și oferă software ușor de utilizat pentru toate platformele comune. Întregul lucru este disponibil la un preț imbatabil. Suntem curioși unde merge călătoria acestui client!

 

 
Pentru ce este necesar un serviciu VPN?

În zilele noastre, o mare parte a vieții noastre are loc digital. Cumpărături online, procesarea transferurilor bancare sau streaming al filmului preferat, totul se face pe internet. Procedând astfel, lăsați o urmă virtuală de informații personale. Cu un furnizor VPN, tot traficul de date este criptat și, prin urmare, nu mai poate fi citit. Cu o adresă IP anonimă, sunteți practic invizibil pe Internet, o creștere enormă a confidențialității.

Utilizatorii unui client VPN se pot conecta și la servere din întreaga lume. Acest lucru face ca rețelele VPN să fie perfecte pentru a fi utilizate cu serviciile de streaming. Cu un singur clic puteți debloca seriile Netflix care nu sunt disponibile în propria țară. Avantajele cumpărăturilor sau rezervării pe Internet sunt evidente. Biletele de avion sunt uneori semnificativ mai ieftine în străinătate decât în ​​Germania.

VPN-urile nu mai sunt doar pentru profesioniști. Serviciile oferă aplicații ușor de instalat și ușor de utilizat, pe care oricine le poate folosi cu adevărat. În consecință, numărul furnizorilor de VPN este mare – alegerea celui mai bun VPN nu este neapărat ușor. Am testat cei mai importanți furnizori și i-am comparat între ei. În testul nostru VPN, am evaluat rețeaua serverului, prețul, calitatea software-ului și, bineînțeles, securitatea.

Cei mai buni furnizori de VPN din test

Fiecare software VPN are punctele sale forte într-o disciplină diferită. În clasamentele noastre, comparăm furnizorii în funcție de preț, viteză, securitate și compatibilitate cu serviciile de streaming. În funcție de zona de aplicare dorită, am găsit cel mai bun serviciu. Am găsit chiar una sau două VPN-uri gratuite în selecția noastră.

 

Andrea Schmidt