Consulat Itinerant / Mobil la Salzburg

În perioada 26-28 noiembrie 2022, Ambasada României din Viena organizează Consulat itinerant/mobil la Salzburg, în sediul viitoarei Consular al Romaniei din Salzburg, ce se afla la Fadingerstraße 1A, 5020 Salzburg, în vederea oferirii de asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din această zonă.

Având în vedere că, la acest moment, misiunea consulară nu dispune de personal suficient, iar lucrările de amenajare a spațiului se vor desfășura pe parcursul câtorva luni, nu vom putea prelua la Salzburg decât anumite servicii consulare: pașapoarte, certificate de naștere și căsătorie, obținere acte de stare civilă din România, caziere și acte notariale (cu excepția procurilor cu incidență notarială – de vânzare, cumpărare, succesiune și declarații de succesiune).

Stire in actualizare

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu