Update mare on Google Maps: de data aceasta, șoferii de mașini electronice pot încuraja

Google realizează în prezent o actualizare pentru populara sa aplicație de navigare Google Maps – pe lângă o serie de alte inovații, există acum informații suplimentare pentru șoferii de mașini electrice.

Într-o actualizare, Google Maps pentru smartphone-uri și iPhone-uri Android a adăugat câteva funcții noi. Pe lângă noile puncte de interes locale și o funcție de realitate augmentată pentru aceste puncte de interes, există și noi funcții pentru găsirea stațiilor de încărcare.

Dacă sunteți în căutarea unei stații de încărcare, acum puteți filtra rezultatele după viteza de încărcare și tipul de priză, pentru a afișa numai rezultatele potrivite. Ca întotdeauna, dacă căutați „stație de încărcare” în Google Maps, veți obține o listă de rezultate și o hartă cu cele mai apropiate stații de încărcare. Cu toate acestea, o nouă opțiune vă permite să afișați doar „stații de încărcare rapidă”. Rezultatele includ apoi toate stațiile de încărcare care se pot încărca cu 50 kW sau mai mult.

Există, de asemenea, posibilitatea de a specifica tipul de priză al propriei mașini electrice printr-o altă opțiune nouă, astfel încât aici să fie afișate doar stațiile de încărcare adecvate. 

Cu toate acestea, noile funcții necesită încă o reglare fină, deoarece rezultatele pot conține erori: De exemplu, stația de încărcare de pe Luitpoldstraße din Freising este operată de ChargeIT. Informațiile actuale din Google Maps listează, printre altele, EnBW Mobility+ ca card de încărcare acceptat – cu toate acestea, nu a fost posibilă plata cu Mobility+ la această stație de încărcare de peste un an și, prin urmare, popularele carduri de încărcare ADAC nu sunt acceptate. fie. Deci mai este loc de îmbunătățire cu noile funcții.

Google Maps este, de asemenea, setat să primească o actualizare pentru instrumentul său de realitate augmentată: cu funcția „Căutare cu vizualizare live”, utilizatorii pot folosi camera telefonului mobil pentru a afla ce se află în jurul lor. Selectarea funcției va afișa atracțiile din apropiere, parcuri, hoteluri, restaurante, baruri, bănci și bancomate. De asemenea, arată informații precum cât de aglomerat este locul, dacă este deschis, care sunt prețurile și cum este evaluat de alți utilizatori. Cu toate acestea, această funcție va fi lansată inițial doar în șase orașe ale lumii: New York , Londra, Los Angeles , San Francisco, Tokyo și Paris.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu