Austria: Pe 8. Decembrie majoritatea magazinelor închise

Anul acesta, pentru prima dată, majoritatea sucursalelor Bipa sunt închise. Hofer, Lidl și dm vor rămâne și ele închise.

Pe 8 decembrie, de Sfânta Maria (Mariä Empfängnis) , farmaciile și supermarketurile din Austria au de ales dacă să deschidă sau nu. Majoritatea supermarketurilor și farmaciilor locale vor fi închise în această zi anul acesta, inclusiv majoritatea sucursalelor Bipa pentru prima dată. Doar locațiile lanțului de farmacii cu așa-zisa obligație de funcționare, precum centrele comerciale sau gările, rămân deschise, a anunțat astăzi Grupul Rewe într-o emisiune

Ce magazine sunt deschise pe 8 decembrie

Doar 44 din cele 574 de sucursale Bipa vor rămâne deschise pe 8 decembrie din cauza obligației operatorului, potrivit grupului, care include Billa, Penny, Adeg și Sutterlüty în Austria. Sucursalele Billa, Billa Plus și Penny vor rămâne și ele închise, cu excepția locațiilor cu operațiuni obligatorii. Filialele Adeg și Sutterlüty din Austria sunt conduse de comercianți independenți care pot decide singuri dacă doresc să închidă pe 8 decembrie, a declarat pentru APA un purtător de cuvânt al Grupului Rewe.

Reducerii Hofer și Lidl, precum și lanțul de farmacii dm anunțaseră deja că în acea zi vor închide toate sucursalele din Austria. Cu Spar e diferit. Potrivit unui purtător de cuvânt, „toate magazinele Interspar” și „locațiile selectate” ale lanțului de supermarketuri vor rămâne deschise de sărbătoare.

Suplimentele și concediul de odihnă pentru angajați sunt datorate de sărbătorile legale. Potrivit Camerei de Comerț, angajații trebuie informați cu o lună înainte dacă urmează să fie dislocați pe 8 decembrie. Aveți dreptul să refuzați angajarea pe 8 decembrie în termen de o săptămână de la informare. Și nu trebuie să fie dezavantajați din această cauză.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu