Austria: Vaccinarea obligatorie se amana !

Potrivit raportului parlamentar ELGA GmbH , implementarea tehnică a măsurii nu va fi posibilă cel mai devreme până în aprilie 2022. 

Prin urmare, „în ceea ce privește implementarea tehnică a consemnării excepțiilor în registrul național de vaccinare și timpii necesari de implementare, se impun modificări”.

Vaccinarea obligatorie în Austria SE AMÂNĂ până în aprilie

„ELGA și partenerii săi de implementare vor avea nevoie de timp pentru implementarea tehnică a vaccinării obligatorii prin registrul național de vaccinare cel puțin până la 1 aprilie 2022”, se spune literalmente în opinia expertului. 

În plus, restrângerea înregistrării excepțiilor la medicii contractuali din anumite specialități și extinderea indexului central al pacienților (ZPI) pentru a include persoanele care sunt înregistrate în Austria, dar care nu au un număr de securitate socială nu au putut fi implementată.

ELGA propune bonuri de vaccinare

Între timp, potrivit ELGA GmbH, va fi folosit un „sistem de stimulente financiare prin tichete pentru toate persoanele cu trei vaccinări parțiale” pentru a crește și mai mult rata de vaccinare în Austria. 

Fondurile obținute din amenzi ar trebui, de asemenea, investite special în sistemul de sănătate. Zece la sută ar trebui să fie dedicate digitizării sistemului de sănătate, este o sugestie.

Siguranța datelor personale

În plus, protecționiștii datelor critică proiectul de lege. Unul dintre punctele critice este că proiectul va introduce un fel de căutare în grilă. Prezumția de nevinovăție este inversată în suspiciunea de vinovăție. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu