Ce aplică de fapt vecinilor noștri?

Certificatul de vaccinare devine din ce în ce mai important în majoritatea țărilor – chiar dacă nu există o vaccinare generală obligatorie

În timp ce vaccinarea generală obligatorie în Germania este șocantă , guvernul italian a introdus acum împunsătura obligatorie – pentru toți cei peste 50 de ani.

Dar ce fac de fapt ceilalți vecini europeni? Vaccinarea obligatorie pentru toată lumea, doar pentru anumite grupuri sau preferați totul pe bază de voluntariat?

O privire asupra celei mai recente reglementări din Italia:

„Intervin în special în grupele de vârstă care sunt mai afectate de riscul de spitalizare pentru a reduce presiunea de pe clinici”, a declarat prim-ministrul italian Mario Draghi (74 de ani), în decizia.

▶ Din 15 februarie, toți cei peste 50 de ani pot fi doar vaccinați sau recuperați la muncă!

▶ Amenda pentru persoanele nevaccinate: de la 600 la 1500 euro!

▶ Și: Personalul universitar TREBUIE să fie vaccinat în curând! Cand exact? Neclar. Pentru personalul școlii, medici, asistenți și Co. există de multă vreme vaccinarea obligatorie.

Franta:

În Franța nu există o vaccinare generală obligatorie, dar președintele francez Emmanuel Macron (44) a făcut furori cu o declarație dură împotriva oponenților vaccinării :

„Din 15 ianuarie nu mai poți merge la restaurant, nu mai poți bea vin roșu, nu mai poți merge la cafea, nu mai poți merge la teatru, nu mai poți merge la cinema…”

Într-un limbaj simplu: multe locuri din viața publică vor fi în viitor accesibile doar celor care au fost complet vaccinați și recuperați, inclusiv restaurante, centre comerciale și cinematografe.

Toți angajații din spitalele și instituțiile de îngrijire din Franța au trebuit să fie vaccinați de la sfârșitul verii 2021.

Austria:

Austria intenționează să facă vaccinările obligatorii. Pe 15 februarie, persoanelor nevaccinate ar trebui să li se spună să se vaccineze.

▶ Dacă nu te vaccinezi până pe 15 martie, trebuie să plătești 600 de euro!

▶ Pentru refuzătorii hardcore de vaccinare, amenzile ar trebui să urce chiar și până la 3600 de euro!

DAR, vaccinarea obligatorie pare să se clătinească ca a noastră: ministrul constituțional Karoline Edtstadler (40) a spus clar: Cerința de vaccinare poate veni doar dacă vaccinurile sunt cu adevărat eficiente.

Guvernul din jurul cancelarului austriac Karl Nehammer (49 de ani) se gândește și el să creeze bonusuri pentru cei care doresc să fie vaccinați mai întâi.

Elvetia:

În micul stat alpin, vaccinarea obligatorie este puțin probabilă.

▶ Dar regula 2G sau 2Gplus se aplică și în restaurante, studiouri de fitness, baruri și altele asemenea din Elveția.

▶ Cu toate acestea: în Elveția, regulile pot diferi foarte mult în funcție de canton.

Danemarca:

De asemenea, nu există o vaccinare generală obligatorie pentru vecinii noștri din nord.

▶ Conceptul Danemarca: 3G și închiderea unor părți ale vieții publice (săli, cinematografe, studiouri de fitness) dacă există un număr mare de corona.

În plus, virologul de top din Danemarca, Tyra Grove Krause, a dat speranță: „În două luni ne vom reveni la viața normală”.

Olanda:

Nici în Țările de Jos nu există o vaccinare generală obligatorie. Dar un blocaj dur.

 Sunt deschise doar magazinele pentru nevoi zilnice. Cinematografele, facilitățile sportive și altele asemenea sunt închise!

Polonia:

Polonia este țara cu aproape nicio măsură corona. Nu 2G, nu 3G. Cu excepția soldaților, lucrătorilor din domeniul sănătății și profesorilor: vaccinarea obligatorie a fost anunțată pentru aceste grupuri.

Vineri, însă, urmează să se discute din nou despre o înăsprire a măsurilor. Blocarea parțială este, de asemenea, în discuție.

Republica Ceha

În Cehia, oamenii nu cred în vaccinarea generală obligatorie. Ar trebui să vină cerința de vaccinare pentru toți cei peste 60 de ani, dar va fi răsturnată de noul guvern din jurul lui Petr Fiala (57).

Cu toate acestea: pentru majoritatea funcționarilor publici ar trebui să existe vaccinare obligatorie. Asta a stârnit vâlvă printre unii dintre ei: Peste 3000 de oficiali, pompieri și co. Amenință-l pe premierul Fiala cu demiterea în caz de vaccinare obligatorie!

Berlgia

În Belgia, lucrătorii din domeniul sănătății trebuie să fie vaccinați până la 1 aprilie. Membrii guvernului se gândesc și la o vaccinare generală obligatorie.

Ministrul Sănătății din Belgia, Frank Vandenbroucke (66 de ani), a declarat pentru postul de televiziune belgian „Canvas”: „Dacă spui că lucrezi cu un certificat de vaccinare în loc de un certificat de vaccinare și testare – așa cum este deja cazul în unele țări – atunci asta este practic. o modalitate de a face acest certificat de vaccinare obligatoriu.”

Într-un limbaj simplu: belgienii se gândesc la 2G! După definiția lor, un fel de vaccinare obligatorie!

Apropo: în cea mai mică țară din lume, Vaticanul, există o vaccinare obligatorie pentru rezidenții și persoanele care lucrează acolo din 8 februarie 2022.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu