OK Medical nu mai oferă servicii medicale gratuite refugiaţilor ucraineni pe motiv că au maşini de lux

OK Medical a decis să suspende gratuitatea serviciilor oferite cetăţenilor ucraineni pe motiv că aceştia apelau la serviciile oferite de clinică “din maşini de lux”.

OK Medical nu mai oferă, aşadar, servicii medicale gratuite refugiaţilor, însă le oferă analize gratuite şi asigurare medicală privată rudelor de gradul I ale persoanelor decedate de COVID.

OK Medical nu mai oferă servicii gratuite pentru refugiaţi

„Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict.Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie

„, anunţă clinica pe pagina de Facebook.

Şi manangerul OK Medical, Mihail Lala, a scris pe Facebook pe acest subiect.

De când a început conflictul din Ucraina, în România au murit mai mulţi oameni de covid, decat civili în acest conflict. Nu am văzut pe nimeni să sară cu vreun ajutor. Da… ştiu… erau nevaccinaţi, bătrâni şi bolnavi…Atât!„, afirmă Lala.

sursa: romaniatv.net

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu