Studiul dezvăluie: fumătorii au mai puține șanse de a obține coroană

Fumătorii au mai puține șanse să obțină Corona, studiile cu aceste afirmații au cauzat senzație în 2020 cercetătorilor. O echipă de cercetători a aflat acum de ce.

München – Unele studii au provocat agitație anul trecut, deoarece au arătat că fumătorii au mai puține șanse să obțină Corona decât alte persoane. Rapoartele au venit, de exemplu, de la Heinsberg din Nordrhein-Westfalia, Franța și Israel.

De ce fumătorii contractă Corona mai rar? Echipa de cercetători japonezi găsește răspunsul

O echipă de cercetători din Hiroshima (Japonia) a descoperit acum motivul pentru acest lucru. Soluția la enigmă: HAP (hidrocarburi aromatice policiclice) conținute în fumul de țigară. Acestea sunt extrem de toxice, uneori prezente și în gazele de eșapament și sunt considerate cancerigene.

Întregul lucru funcționează după cum urmează: HAP-urile suprimă formarea așa-numiților receptori ACE-2 în celulele proprii ale corpului printr-o altă moleculă. Fără acești receptori, virusul nu mai poate ataca celulele umane.

De aceea, fumătorii au mai puține șanse de a obține coroană – cercetătorii doresc să dezvolte medicamente

Cercetătorii doresc acum să dezvolte un medicament care utilizează acest truc pentru a preveni răspândirea virusului – fără efectele nocive ale fumatului, desigur. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu