Te-ai vaccinat anticovid si acuma ai probleme? Asta e, Cine te-a pus, vaccinarea nu este obligatorie!

Ministerul Sănătății din Italia continuă să nu recunoască daunele din vaccinările neobligatorii, precum cele de la vaccinurile covid.

Prin această strategie, Ministerul pune întreaga responsabilitate pentru daunele de la vaccin asupra celor care semnează formularul de „consimțământ informat”.

Și un document cu aceste detalii a fost trimis recent moștenitorilor unei siciliene care a murit în urma vaccinului. Este citat tocmai ultimul Decret Ministerial, înregistrat pe 2 decembrie, de către Direcția Generală Supravegherea instituțiilor și siguranța îngrijirilor (DGVESC) – Biroul 4 Legea Despăgubirilor 210/92, cu numărul 0035896. 

După cum relatează „Eventi Avversi”, „membrii familiei doamnei făcuseră apel la Ministerul Sănătății pentru prejudiciile suferite de defunctă din cauza vaccinării neobligatorii.

În decizia Ministerului Sănătății sesizat în Sicilia scrie: „În cazul în cauză, CMO (Comisia Medicală Spitalicească) din Messina nu a procedat la tratarea cazului, întrucât a considerat vaccinarea neobligatorie. Acestea fiind spuse, și având în vedere absența unei hotărâri a CMO Messina, recursul prezentat de moștenitorii doamnei xxxx este inadmisibil”. 

În cazul prejudiciului de vaccinare neobligatorie, așadar, Comisia Medicală Spitalului și Ministerul Sănătății „nici măcar nu intră în fondul cauzei concrete pentru a examina o posibilă legătură între vătămare/deces și vaccinare. Ei resping imediat recursul pentru că a fost considerat inadmisibil”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu