De pe strada, Milionara!

La 16 ani, nu avea domiciliu permanent și trebuia să doarmă pe canapea cu prietenii. Acum Ava Grace (29 de ani) a cumpărat o casă pe 300.000 de euro.

Secretul succesului: fotografii și videoclipuri dezbracata! Femeia din Marea Britanie susține că a câștigat peste un milion de euro în doar un an.

Ava este mama și își creste singura copilul. Actual isi castiga venitul pe platforma OnlyFans. Pe acest portalul, utilizatorii pot sprijini financiar vedetele și vedetele lunar. În schimb, ei obțin acces exclusiv la conținut care este adesea pornografic.

Ceea ce sună ca sunt bani simplide castigat, este o muncă grea, potrivit Ava Grace. Ea spune că lucrează 18 ore pe zi pentru adepții ei.

„Nu poți să trimiți un videoclip și să te aștepți ca oamenii să-l cumpere. Trebuie să interacționați cu fanii dvs. “.

Astfel, britanica se trezeste la ora 5 dimineața pentru a bate piața profitabilă din SUA din cauza diferenței de timp. De la ora 19.00, oamenii de pe insulă sună seara, care vor și ei să fie îngrijiți. Între timp ce Ava Grace își face fotografii și videoclipuri.

Milionara a declarat, ce a îmbrăcat deja coperta revistei pentru bărbați „Playboy”, a avut o copilărie dificilă. „Nu am avut niciodată o familie. Tatăl meu nu a fost niciodată acolo, nu am avut frați. Și când eram adolescent, mama mea a plecat din țară pentru a lucra în altă parte.”

La 16 ani, Ava Grace, al cărui nume real este foarte diferit, era fără adăpost. — Mereu a trebuit să lupt.

Până la cariera de model erotic, britanica a reușit să lucreze cu slujbe ciudate prost plătite. Acum mama unei fiice de cinci ani își ia vacanțe în valoare de peste 15.000 de euro.

În viitor, Ava Grace intenționează să-și investească banii în imobiliare și să înființeze o companie de renovare. „Vreau un mare imperiu”, spune milionara OnlyFans.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu