Consulatul Romaniei de la München se muta pentru 3 zile la Nürnberg

În perioada 2-4 octombrie 2021, Consulatul General al României la München organizează un Consulat itinerant în orașul Nürnberg, la sediul Centrului româno-german de ajutor și integrare ”Dumitru Dorin Prunariu”, în strada Petersauracher Straße Nr. 47, 90449 Nürnberg.

Programul Consulatului itinerant este:

Sâmbătă, 2 octombrie 2021 – intervalul orar 9.00 – 17.00

Duminică, 3 octombrie 2021 – intervalul orar 9.00-17.00

Luni, 4 octombrie 2021 – intervalul orar 9.00-12.00

În intervalul 14-24 septembrie 2021, puteți solicita următoarele servicii consulare: pașapoarte simple electronice, titluri de călătorie, procuri și declarații.

Toate serviciile consulare se vor accesa prin crearea unui cont în portalul www.econsulat.ro.

După ce ați creat cererea, ați încărcat toate documentele solicitate și ați obținut numărul de PE, vă rugăm să transmiteți respectivul număr, pentru verificare, validare și programare, la adresa de mail: consulatnurnberg2021@gmail.com

Cererile complete, cu toate documentele necesare, vor primi confirmarea și invitația de a se prezenta într-una din zile la ora stabilită cu toate DOCUMENTELE ORIGINALE SI CU PREZENȚA FIZICĂ A SOLICITANȚILOR.

Vă rugăm să respectați data și ora programării și, totodată, să aveți la dumneavoastră documentele originale solicitate – condiție pentru prelucrarea solicitării.

Precizăm că numărul de servicii este limitat și că doar cererile cu lista completă de documente vor fi acceptate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu