Biserica Catolică se va supune unui audit extern privind abuzul sexual

Biserica Catolică Spaniolă va fi supusă unui audit independent al abuzurilor sexuale asupra minorilor comise în cadrul acesteia, după cum a raportat Conferința Episcopală Spaniolă într-un comunicat, colectat de Europa Press.

Președintele Conferinței Episcopale, Cardinalul Juan José Omella , și președintele firmei de avocatură Cremades & Calvo Sotelo , Javier Cremades , vor anunța detaliile acestui audit mâine, marți, 22 februarie.

Cabinetul profesional va deschide un canal independent pentru a primi eventuale plângeri, a revizui procedurile legale care vizează pedepsirea practicilor penale și va oferi colaborarea sa autorităților pentru a ajuta la clarificarea faptelor și pentru a stabili un sistem de prevenire care să răspundă cerințelor sociale în acest sens, după cum au informat părțile într-un comunicat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu