Câinele-erou este mai puternic decât moartea

Zadar – Oricine are un prieten loial precum câinele de sanie nu trebuie să se teamă de frig și moarte.

De Anul Nou, trei drumeți montani croați au plecat într-un tur de alpinism prin Munții Velebit. În drum spre vârful Vaganski Vrh, înalt de 1.757 de metri, unul dintre bărbați a alunecat pe gheață și a căzut la 150 de metri cu câinele său într-o prapastie. Probabil că acolo ar fi înghețat până la moarte – dacă fidelul său câine North nu l-ar fi încălzit!

bild.de

În toamnă, drumețul și-a rupt piciorul de mai multe ori și nu s-a mai putut ridica. North, un câine de sanie Alaskan Malamute, ghemuit în poala bărbatului rănit, încălzindu-l împotriva frigului. Ceilalți drumeți au chemat serviciul de salvamont de pe marginea defileului.

13 ore lea trebuie salvamontiștilor. „Câinele l-a încălzit pe om ore în șir în zăpadă până a fost salvat”, spune salvamontistul Josip Granic. Montanicul a fost dus la spital și operat, viața nu este în pericol.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu