China: Șoferul Tesla pierde complet controlul asupra mașinii sale – doi morți

Un Tesla scapă de sub control si zboară pe străzile din Guangdong. Nimic nu oprește mașina. Sunt cel puțin doi morți. Pe rețelele de socializare circulă videoclipuri cu scene deranjante.

Beijing – Un șofer Tesla aparent a vrut doar să parcheze, dar apoi vehiculul a accelerat până la viteza maximă. Tesla a străbătut străzile provinciei Guangdong din China cu viteză mare . Potrivit presei locale, două persoane au murit și trei au fost rănite în incidentul din 5 noiembrie din orașul Chaozhou.

China: Șoferul Tesla pierde complet controlul asupra mașinii sale – doi morți

Tesla a intrat în coliziune cu alte vehicule și s-a izbit de un biciclist. Diverse portaluri de știri au distribuit videoclipuri cu accidentul fatal pe Twitter. Înregistrările de la camerele de supraveghere pot fi văzute în diverse secvențe, documentând cursul conducerii fatale Tesla.

Tesla a început să accelereze când a încercat să parcheze, a raportat portalul de știri FranceNews24 . Videoclipurile arată cum Tesla albă frânează mai întâi, dar apoi merge brusc mai departe. Mașina accelerează. Fără frânare, vehiculul a lovit mai întâi un biciclist, apoi un motociclist. Se spune că Tesla din China a scăpat de sub control din cauza unei erori de software. Acest lucru este raportat și de mediul online Nexta .

Accident fatal Tesla în China: compania Elon Musk vrea să ajute poliția cu ancheta

Dacă o eroare de software a existat cu adevărat, a rămas deschis la început. Utilizatorii de pe Twitter au bănuit că software-ul a fost sabotat de inginerii chinezi. După cum a raportat duminică serviciul de știri Reuters , producătorul auto american Tesla va sprijini poliția chineză în investigarea accidentului. În plus, Tesla a avertizat într-un mesaj către Reuters să nu creadă „zvonuri”. Producătorul de energie electrică Tesla a intrat deja sub controlul Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostradă (NHTSA) din SUA din cauza problemelor de frânare cu „Pilotul său automat”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu