Nemtii maschează traficul de droguri ca ajutor pentru Ucraina

Poliția a arestat 30 de persoane în Spania, inclusiv unele din Germania. Se spune că presupușii traficanți de droguri au deghizat transporturile de marijuana ca ajutor umanitar pentru Ucraina, pentru a aduce drogul peste granițe. 

Pe lângă un număr nedezvăluit de germani, ucraineni, spanioli și marocani au fost arestați și în regiunea de sud a Spaniei Andaluzia, a anunțat luni unitatea de poliție a Guardia Civil (garda civilă). Pe lângă traficul de droguri, aceștia sunt acuzați și de deținere ilegală de arme și apartenență la o organizație criminală.

German arestat în Spania pentru trafic de droguri

În total, 800.000 de euro, șase arme de foc și cantități mari de marijuana au fost confiscate în timpul perchezițiilor în orașele Malaga, Granada, Cordoba și Sevilla .

Pentru a duce marijuana din Andaluzia în diferite țări europene , banda destrămată „a transportat cutiile în dube prefăcându-se că fac parte dintr-un transport de solidaritate”, pentru a ocoli controalele poliției și la frontieră, se arată în comunicat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu