New York Times: Laptopul lui Hunter Biden este real

The New York Times a observat pe furiș că laptopul lui Hunter Biden, care a fost descoperit chiar înainte de alegerile din SUA cu conținut scandalos, era real. Într-o campanie concertată, toate mass-media germană și americană au negat povestea despre laptop și, astfel, au influențat masiv alegerile într-un mod inacceptabil.

Rândurile au fost ascunse într-un articol despre auditul fiscal al fiului președintelui, afectat de scandal, care a scos la iveală implicarea extrem de dubioasă a familiei Biden cu cea mai mare companie de gaze naturale din Ucraina, Burisma Holdings. The Times a notat că e-mailurile „care par să fie de la un laptop lăsat de domnul (Hunter) Biden la un atelier de reparații de computere din Delaware. Autenticitatea acestor e-mailuri a fost confirmată de martori familiarizați cu chestiunea.”

Dezvăluirea explozivă a conținutului scandalos de pe computerul fiului președintelui, puternic incriminat, a fost raportată de New York Post , cel mai vechi ziar din America, pe 14 octombrie 2020. Laptopul conține, printre altele, imagini cu abuz de droguri, imagini sexuale care implică posibil minori și e-mail-uri care par să demonstreze că Hunter Biden i-a plătit bani tatălui său din contractele sale dubioase cu Ucraina și China (“10 la sută pentru omul mare”.

În plină campanie electorală, povestea a fost ulterior marcată drept „dezinformare rusească” necontrolată de New York Times și de toate mass-media germană și americană. Twitter, Facebook și toate rețelele sociale au cenzurat povestea, astfel încât nici măcar nu a putut fi distribuită pe Messenger și au suspendat temporar contul New York Post.

La campania nedemocratică de dezinformare a luat parte și mass-media germană anti-Trump, acuzându-l pe Trump pe toți oamenii de dezinformare: „Scandalul” pe care nimeni nu îl cumpără de la Trump”, a scris Sonja Stössel în „Welt” din 30 octombrie. : »Președintele SUA, Donald Trump, face aluzie în mod repetat la un presupus scandal de corupție care implică familia Biden și îi cere procurorului său general să acționeze. Dar presa și autoritățile se rețin, susținătorii lui Trump suspectează o conspirație.” De ce este asta?

„Prespusul scandal în jurul laptopului lui Hunter Biden, de exemplu, este dificil să genereze atenție sau chiar indignare dincolo de bula de filtrare conservatoare”, a scris Hubert Wetzel în Süddeutsche Zeitung pe 25 octombrie 2020 . Acum povestea pare să se răstoarnă. Nu că fosta „media de calitate” își va cere vreodată scuze.

Într-un raid din mai 2021 asupra fostului primar al orașului New York, Rudy Giuliani, FBI i-a luat toate componentele electronice – nu au vrut copia lui de pe hard disk-ul Hunter Biden .

Fostul șef pe Twitter, Jack Dorsey , a recunoscut după alegeri că a fost o „greșeală” să interzică New York Post pentru două săptămâni. 50% dintre alegătorii lui Biden au spus că nu au auzit niciodată de conținutul scandalos. 17% au spus că ar fi votat diferit dacă ar fi știut. Acesta ar fi fiecare al șaselea alegător Biden.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu