Noua politică a UE: confiscarea de către stat a copiilor pentru atașamentul “excesiv” față de mamă

Dragostea pentru părinți a devenit deja o infracțiune în țările UE. Acest lucru a dus la faptul că statul a smuls copiii din familiile lor și i-a închis în centre sociale pentru că sunt prea atașați de mamele lor. Măsurile de sechestrare a copiilor s-au înmulțit și s-au extins în tot mai multe țări din UE, aceasta fiind noua politică a UE, la care se va alătura și România prin controversatul Observator al Copilului, care este o piatră de hotar în PNRR.

Petitia-UE 0538/2021

Comisia de petiții a Parlamentului European a fost implicată într-un scandal major miercurea trecută, după ce deputații europeni au respins un raport privind politica germană de abuz de a îndepărta copiii din familiile lor. Petiționarul ce reprezinta sute de famili ce sunt in razboi cu Jugendamtul, Erich Mocanu, a spus că raportul ar putea avea implicații majore pentru guvernul german, care va trebui să returneze copiii familiilor lor. Unul dintre motivele pentru care copiii au fost îndepărtați de familiile lor a fost din cauza „încrederii excesive in mamă”, deoarece acest lucru ar încălca siguranța copilului în Germania.

„Daca la școală, minorul spune că își iubește mama, spune că îi este dor de mama lui, spune că vrea să fie cu mama lui, atunci profesorii/învățătorii anunța Jugendamt-ul si intervine protecția copilului. Acesta a fost și cazul unei românce din Germania care a fost luată de la fiica ei. Micuța de doar 7 ani a fost plasată într-un adăpost pentru că fata și-a arătat dragostea față de mama ei la școală. De doi ani micuța a fost luată de la părinți și timp de patru luni mămica nici nu a avut voie să-și viziteze copilul in Centru Social. Acum, ea o poate vizita doar regulat înverzindu-i sa vorbească in limba materna. În Germania, legea prevede că statul are drepturi și asupra copilului, deoarece îi oferă acces gratuit la educație și la alte servicii publice”.

„Folosind pretextul prevenirii, cei mai mulți copii din România riscă să fie separați de familii pentru că mulți români sunt săraci și mulți sunt în străinătate, cu sau fără copii. Există o prevedere în proiectul de lege privind observatoarele copiilor că dacă un copil pleacă în străinătate mai mult de un an, poate fi despărțit de familie. Un europarlamentar din USR declara (O garanție pentru copii a fost adoptată anul trecut la nivelul UE, la inițiativa actualului Reper. Această garanție include și abordarea Observatorului Copiilor, în care toți copiii aflați în diverse situații dificile sunt incluși într-o bază de date”, a spus a spus Erich Mocanu.

Avem speranța ca Germania ne ajuta sa intram in Schengen

Reprezentantul USR Vlad Gheorghe a declarat cu o zi inainte de vot, ca nu poate vota aceste amendamente depuse, pentru ca Grupul din care face parte nu este de acord si crede ca daca voteaza contra Germaniei, Germania nu ne va mai ajuta sa intram in Schengen.

Deci prețul Schengen este “Copii”

România se adaptează

Erich Mocanu a spus că este incredibil ce s-a întâmplat în Parlamentul European cu acest vot, deoarece majoritatea europarlamentarilor sunt părinți. El a subliniat că politica de stat a abuzului parental există deja în Austria, Germania și țările nordice, iar acum se pare că se încearcă să treacă de acest observator al copiilor din România, care este o piatră de hotar pentru PNRR, încercând să rezolve această problemă si la noi.

„Sub pretextul prevenției, cei mai mulți copii din România riscă să fie separați de familiile lor, pentru că mulți români trăiesc sub minimul pe economie, mulți sunt în străinătate, cu sau fără copii. Un articol din proiectul de lege PL-x 145/2023 al Observatorului Copiilor spune, un copil care imigrează pentru mai mult de un an poate fi despărțit de familia lui.

Reprezentanți la inițiativa USR, acum cu repere În mod semnificativ, anul trecut a fost adoptată o garanție la nivelul UE pentru copii. Această garanție include abordarea Observatorul Copiilor, în care toți copiii aflați în circumstanțe dificile sunt înregistrați într-o bază de date”, a explicat Erich Mocanu.

Opera de arta in Parlamentul European ce sfidează Religia

Sursa: national.ro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu