Pentru Ucraina sunt bani, pentru Armament sunt bani, pentru luxul Președintelui sunt bani dar pentru Copii, viitorul tarii nu este un Leu!

Studenți din București i-au uimit pe experții NASA. Liceenii români au proiectat o stație spațială și au luat locul doi în lume.

Deși cei opt Studenți au învins aproape 3.000 de echipe, liceeni din România nu au reușit să zboare peste ocean. În loc să meargă în Statele Unite ale Americii pentru a-și prezenta proiectul lumii, vor trebui să stea acasă. Nu sunt taxe necesare de transport și cazare.

Două luni, Alex, Maria, Vladimir şi alţi 5 colegi au lucrat la proiectarea staţiei spaţiale, un aşezământ care ar putea găzdui pănâ la 10.000 de locuitori. Au botezat+o Zgriptor, numele unui zeu dac, stăpân al cerului.

Au fost invitaţi de NASA în Statele Unite ale Americii pentru a prezenta proiectul lor celor mai mari oameni de ştiinţă. Drumul şi cazarea îi costă, însă, 20.000 de euro, o sumă de care nu dispun. Vor să facă performanţă, să revoluţioneze viitorul şi să ducă numele României în lume şi, mai ales, în spaţiu.

Pentru ca visul celor 8 tineri să nu se oprească aici, îi puteţi sprijini cu o donaţie în contul Asociaţiei VREAU SĂ ÎNVĂŢ – RO55 RZBR 0000 0600 2427 7048

Sursa: Antena3

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu