sursa: atitudineadincalarasi.ro/

Pana la 4,5 ani de puscarie pentru ca a facut sex cu o Oaie

Elveția: Poliția cantonală din Uri a prins un bărbat care a agresat sexual o oaie. Se spune că nu a încălecat un animal pentru prima dată.

Din aprilie 2022, mai multe agresiuni sexuale asupra caprelor au fost raportate poliției cantonale din Uri de către două companii din Schattdorf . Tot pe baza unor informații de la un proprietar de grajd, polițiștii au monitorizat grajdul relevant cu ajutorul camerelor video. Aceste camere au înregistrat acum mișcare pe 25 februarie.

Patrula care a urmat l-a prins pe făptuitor, un cetățean portughez în vârstă de 40 de ani, agresând sexual o oaie în flagrant delict și l-a arestat. Medicul veterinar care a fost chemat apoi a găsit răni la două oi.

Potrivit unui raport al PilatusToday, acuzatul este aceeași persoană care a fost surprinsă făcând sex cu o capră anul trecut. Bărbatul este acum din nou liber. „Am solicitat arestarea preventivă la instanța de măsuri obligatorii din Uri duminică”, a declarat procurorul Lisa Vollenweider pentru PilatusToday. Instanța a respins cererea – deși se crede că portughezul acuzat este un recidivător. Instanța de măsuri obligatorii Uri nu comentează respingerea. Este un proces continuu și nepublic.

Potrivit PilatusToday, procurorul investighează cruzimea împotriva animalelor, încălcarea și daunele materiale. „Pedeapsa maximă pentru aceste infracțiuni este de 4,5 ani”, a declarat procurorul Vollenweider. Mai multe nu pot fi comunicate momentan din cauza procesului în derulare.

Sandra Niculescu