Photo by Twitter @bubamara1512 Twitter

Portarul a refuzat intrarea unui bărbat în pantaloni scurți – s-a întors în rochie

Ingeniozitatea unui bosniac îl dezarmează pe portarul încăpățânat – și stârnește aplauze pe rețelele de socializare.

Mostar este unul dintre cele mai calde orașe din Balcani. Alături de Atena, orașul din sudul Bosniei-Herțegovina are cele mai multe zile însorite pe an. Prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că oamenii poartă haine casual atunci când temperaturile ajung la +45 °C la umbră. Acest lucru nu se potrivește tuturor.

“Scuzați-mă, domnule, dar nu sunteți îmbrăcat corespunzător. Nu vă pot lăsa să intrați așa”, i-a spus portarul de la Casa de Asigurări de Pensii din Mostar unui pensionar care a vrut să intre în clădire îmbrăcat în pantaloni scurți. “La o temperatură cu mult peste 30 de grade, am crezut că pantalonii scurți nu vor deranja pe nimeni”, descrie acum bărbatul, care avea să devină un erou pe rețelele de socializare, pentru portalul online 24sata.hr.

Portarul a fost uimit

Pensionarul din Mostar a eșuat lamentabil în încercările sale de a-l convinge pe portar să îl lase să intre. Portarul s-a dovedit a fi necruțător. Însă bărbatul nu s-a dat bătut și a găsit o soluție. Ceva foarte special.

“M-am dus la cel mai apropiat magazin de haine și am cumpărat o rochie. Am îmbrăcat-o, m-am întors la instituția de asigurare a pensiilor și l-am întrebat pe portar dacă pot intra așa în clădire”, povestește bărbatul descurcăreț cu un zâmbet. “Portarul s-a uitat la mine și mi-a spus: “Puteți””.

Photo by Twitter @bubamara1512 Twitter

“Un geniu!”

Portarul nu a avut de ales, deoarece a fost confruntat cu un bărbat îmbrăcat într-o rochie, mai exact, o cămașă de noapte cu un model floral. Așadar, totul a fost în conformitate cu regulile.

“Așadar, dacă vreți să intrați în clădirea Oficiului Federal de Pensii și Asigurare pentru Invaliditate, trebuie să fiți îmbrăcat așa. Nu uitați să vă încălțați cu pantofi sau chiar mai bine cu Kalos (pantofi țărănești specifici țării, n.r.)”, le-a dat în cele din urmă bărbatul un sfat și prietenilor săi de pe profilul său de Facebook. În comentariile de mai jos se poate citi, printre altele:

“Ești un geniu, jos pălăria!”
“Rochia aia arată mai bine pe tine”
“Un rege! Dacă ne-au făcut de râs, atunci ar trebui să ne ridicăm la înălțimea lor…”
“Stai, picioarele au voie să fie păroase?!”
“Credeam că ai ajuns la spitalul de psihiatrie!”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu