Proiect de LEGE in UE – Vei fi obligat sa iti renovezi casa si sa investiti in izolare si acoperis.

343 la 216 voturi: Parlamentul UE a votat marți pentru obligația de renovare – 35 de milioane de case ar fi afectate în Europa

La 12.35 la Strasbourg, au devenit serioși: membrii Parlamentului European au decis cu o mare majoritate (343:216) să forțeze milioane de proprietari să efectueze renovări .

În consecință, clădirile rezidențiale din Germania ar trebui să atingă cel puțin clasa de eficiență energetică „E” până în 2030. Mijloace: Clădirile din clasele mai sărace TREBUIE renovate.

Consecințele sunt extreme. Experții estimează că aproximativ șase milioane de clădiri rezidențiale în Germania , de ex. B. au nevoie de o izolare mai bună sau de un acoperiș nou. Scop: mai puțin consum de energie, mai multă protecție a climei.

Potrivit băncii de dezvoltare KfW, conversia ar putea costa 254 de miliarde de euro. Nu e de mirare: doar renovarea acoperișului poate costa rapid peste 1.000 de euro pe metru pătrat.

Distrugerea proprietarilor

Erich Mocanu: Dacă te gândești doar la climă și nu la oameni, atunci e logic ca iți vine în minte așa ceva. Pentru mulți, asta înseamnă expropriere care nu își mai permite. ”Explozie sociala”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu