Video: Prof. Burkhardt, patolog, se adresează Comisiei pentru sănătate din Bundestag – Vaccinurile Anti-Covid-19 duc la DECES.

Avertismentul privind leziunile inimii, creierului și altor organe cauzate de injecții cu material modificat genetic cunoscut sub numele de „vaccinarea Covid-19” a fost acum documentată oficial și direct în procesele-verbale parlamentare ale Bundestagului german . Pe 21 martie, profesorul Dr. Arne Burkhardt este un reprezentant al unui grup internațional de experți format din zece oameni de știință în Comitetul de sănătate al Bundestag. Patologul, care provine din Reutlingen, a raportat în detaliu parlamentarilor și publicului despre constatările înspăimântătoare ale grupului său de cercetare în audierea despre „Beneficiile și legalitatea vaccinării obligatorii” .

El i-a invitat pe toți cei care se îndoiesc, „în special domnul [ministrul Sănătății] Lauterbach”, să viziteze institutul pentru a vedea singuri că ARNm nu – așa cum se susține oficial – rămâne la locul puncției, ci în toate organele corpului până la 128 de zile pot fi detectate după injectare și, astfel, prezintă un risc major pentru sănătate.

Faptul că profesorul Burkhard a fost tulburat în fluxul său de discurs de către președintele reuniunii chiar în momentul în care a menționat că ministrul Lauterbach s-a bucurat de „o pregătire patologică excelentă de la profesorul Mittermayr ” [care avea scopul de a-i permite lui și tuturor celorlalți medici să analiza secțiunilor de țesut patologic din Evaluarea deceselor după vaccinarea Covid] va fi fost pură coincidență.

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu