Zuckerberg promite o luptă în cușcă cu Musk!

Șeful UFC, Dana White (53 de ani), vorbește de fapt despre o luptă în cușcă între proprietarul Twitter și șeful Tesla, Elon Musk (51 de ani) și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg (39 de ani), într-un interviu video cu ” TMZSports”.

Șeful UFC ne spune chiar, cu un zâmbet pe față, că Zuckerberg a fost deja de acord cu bătaia dintre cei doi multimiliardari din tehnologie!

Cine ar Castiga lupta?

Zvon incredibil: Bătaie între Musk și Zuckerberg!

Potrivit lui White, organizația de arte marțiale din jurul șefului Dana White negociază în prezent cu Musk și cu șeful Meta Zuckerberg. Ar fi “cea mai mare luptă din toate timpurile”, după cum scrie presa americană.

White dezvăluie: “Pentru a clarifica un lucru: Mark Zuckerberg a spus: “Trimiteți-mi o locație. Am vorbit cu Mark și Elon aseară și amândoi sunt absolut serioși.”

YouTube player
Quelle: TMZSports

Șeful UFC continuă spunând că a vorbit cu amândoi încă de miercuri seară, comunicându-le prin SMS că ambii își doresc o luptă în Las Vegas.

Deci chiar se ajunge la lupta miliardarilor nebuni sau este doar o glumă proastă?

În orice caz, miercuri, Elon Musk a comentat pe Twitter un raport potrivit căruia Zuckerberg ar vrea să își construiască propriul produs rival pentru Twitter. Musk a scris: “Sunt pregătit pentru o luptă în cușcă dacă o face, lol”.

Iar răspunsul a fost să urmeze cu promptitudine! Zuckerberg a răspuns pe Instagram: “Trimiteți-mi locația”. În scena UFC de fapt un fel de cod că un luptător este cu adevărat serios în legătură cu o luptă.

Acum, șeful UFC, White, alimentează și mai mult zvonurile, confirmând că Zuckerberg ar fi într-adevăr dispus să facă acest lucru. “Cea mai mare luptă din toate timpurile a fost cea dintre Floyd și Conor, cred că este triplă – triplă ceea ce a făcut acela. Nu există nicio limită la ceea ce poate face acest lucru”, a declarat Dana White.

De asemenea, se pare că există deja un preț stabilit pentru telespectatori: Lupta ar urma să coste fanii puțin sub 100 de dolari ca Pay-Per-View.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu