Trădătorii României - Legea UE mai presus decât Constituția Națională

Cine sunt trădătorii României? Cine a votat in defavoarea României ?

Ieri 21.11.2023 au votat la Strasbourg 19 din cei 33 de euro-deputați Romani, pentru distrugerea Constituției României. Cine sunt aceștia, puteți vedea aici.

Grupurile JURI si AFCO din Parlamentul European au depus un proiect de lege (2022/2143INI) in care se cere Parlamentului European si Comisiei Europene, sa se elaboreze cat se pate de urgent, o Directiva in care Legile făcute de Parlamentul European si Comisia Europeana sa fie mai presus decât Constituția fiecărei tari membre UE.

Evident ca am VOTAT Contra acestei propuneri de Lege! – a transmit Cristian Terhes pentru erichmocanu.tv

Nu este de mirare, ca doi din cei ce au votat pentru Supremația UE sunt si cei ce au votat pentru distrugerea Familie in Comisia pentru Petiții: Vlad Gheorghe (USR/reper) si Gheorghe Falca (PNL) sunt euro-deputatii ce au votat pe data de 25.Aprilie 2023 următoarele amendamente:

  1. Copii nu aparțin Parintilor, ci Statului
  2. Copii nu sunt protejați de Drepturile Omului, Drepturile Copiilor si Convenția Europeana a Drepturilor Omului, ci sunt protejați de Stat.

PNL:

Ioan-Rareş BOGDAN / EIP

Daniel Buda / EIP

Cristian-Silviu BUŞOI / EIP

Gheorghe FALCĂ / EIP

Mircea-Gheorghe HAVA / EIP

Siegfried MUREŞAN / EIP

Marian-Jean MARINESCU / EIP

Dan-Ştefan MOTREANU / EIP

Vasile BLAGA / EIP

Pro Romania / PSD

Corina CREȚU / S&D

Rovana PLUMB / S&D

PMP

Eugen Tomac

USR / Reper

Vlad-Marius BOTOŞ

Vlad Gheorghe

Dacian Cioloș 

Ramona STRUGARIU

Alin MITUȚA


UDMR si Verzi

Iulius Winkler - UDMR / EIP

Nicolae ŞTEFĂNUȚĂ - Verzi / Verts/ALE

Sursa: https://www.europarl.europa.eu

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu