VICTIMA S-A PRĂBUȘIT – Bătaie intre Romanii! Se caută martori

După cum s-a aflat abia acum, o altercație brutală a avut loc în noaptea de 18 noiembrie în Tirolul de Est. Trei români (21, 30 și 39 de ani) s-au luat la bătaie în Lienz. Unul dintre bărbați a fost grav rănit. Poliția caută martori ai incidentului.

Bătaia a avut loc în jurul orei 4 dimineața, pe binecunoscuta Johannesplatz din Lienz. Potrivit poliției, tânărul de 21 de ani l-a lovit cu pumnul în față pe cel de 39 de ani în timpul altercației. Victima s-a prăbușit grav rănită.

Bărbatul rănit a încercat să sune la poliție de pe telefonul său mobil. Însă tânărul de 30 de ani i-a smuls telefonul mobil și l-a distrus. Bărbatul de 39 de ani a trebuit să fie transportat la spitalul din Lienz.

În prezent se fac cercetări suplimentare cu privire la desfășurarea evenimentelor.

Informațiile trebuie trimise la poliția din Lienz la numărul de telefon 059133/7230.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu