Deputatii sunt chemati pe ascunselea sa Voteze proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc și altor două inițiative

Deputații sunt chemați să participe într-o ședință în format hibrid, joia viitoare 27.Dec., pentru a respinge mai multe proiecte de lege depuse de doi aleși afiliați UDMR, care se referă la autonomia Ținutului Secuiesc, dar și la autonomia culturală a maghiarilor, susțin surse parlamentare pentru „Adevărul”.

Mesaj postat pe pagina C.D.. fără sa arate ce concret sunt acele BPI

„Am propus președintelui Camerei Deputaților să ia măsuri rapide astfel încât inițiativele toxice ale unor afiliați ai grupului UDMR să fie respinse de urgență la nivel legislativ.

Astfel de propuneri legislative izolate care vizează autonomia Ținutului Secuiesc sau autonomia culturală pe criterii etnice nu au ce căuta într-un stat democratic.

PL-968/2023

PL-969/2023

PL-970/2023

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu