Ministrul Natalia Intotero, întâlniri la Eforie Sud cu peste 100 de copii și tineri cu dizabilități

100 de copii și tineri cu dizabilități din județele Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Cluj, Mehedinți și Buzău s-au cazat astăzi la Tabăra 𝙉𝙚𝙬 𝙋𝙖𝙧𝙖𝙙𝙞𝙨𝙚, din Eforie Sud.

Am vrut să-i întâmpin și să mă asigur că totul este bine pus la punct, atât în ceea ce privește confortul, cât și mâncarea. A scris Ministru pe fagina de facebook

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse prin Direcția Generală de Tineret în colaborare cu direcțiile generale de asistență socială și protecția copilului județene organizează în fiecare an tabere pentru copii, tineri, cu dizabilități, împreună cu asistenții personali pe perioada vacanței de vară. În acest an, în jur de 1.000 de tineri din toate județele țării își petrec vacanța la malul mării.

Seriile de tabără au început la 25 iulie și se vor încheia la 9 septembrie, însumând 7 serii. Administratorul Nicu Ghindici și echipa sa sunt cele mai primitoare gazde. Le multumesc!

Să aveți o vacanță cu soare și voie bună! a transmis Natalia Intorero

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu