Un nou partid suveranist a apărut pe meleagurile românești

Eurodeputatul român Cristian Terheș a fost ales în acest final de săptămână președintele unui nou partid suveranist denumit Partidul Național Conservator Român.

Partidul Național Conservator Român este un partid recent înregistrat, care-l are ca și co-fondator pe un stră-strănepot al lui Simion Bărnuțiu, ideologul mișcării revoluționar-naționale de la 1848 și luptător pentru recunoașterea și afirmarea drepturilor naționale și individuale ale românilor transilvăneni.

Obiectivele PNCR au drept scop promovarea, apărarea și afirmarea valorilor conservatoare, constituționale și naționale românești, atât în România, cât și pe plan extern, precum și a suveranității, integrității și unității naționale.

Principiile PNCR își au fundamentul în doctrina creștin-democrată și național-conservatoare.

Valorile promovate de PNCR sunt: supremația Constituției, naționalitate, suveranitate, valori creştine, libertate, democrație, educație, economie de piață, dreptate socială, responsabilitate, patriotism, prosperitate, profesionalism, competență.

PNCR pledează pentru o Românie puternică și suverană într-o Uniune Europeană compusă din națiuni puternice care, prin conlucrare și respect reciproc, să poată asigura pacea prin prosperitate în Europa.

“Sunt onorat să fiu ales președinte al Partidului Național Conservator Român și să contribui la promovarea și apărarea intereselor materiale și spirituale ale națiunii române. În fața atacurilor neomarxiste globaliste care doresc transformarea UE, dintr-o uniune de state suverane, într-un imperiu condus de la Bruxelles de birocrați nealeși, soluția este apărarea valorile naționale, iar acest lucru îl va face PNCR”,

a spus europarlamentarul Cristian Terheș

PNCR este deja în discuții cu parteneri politici, atât din România, cât și europeni și transatlantici, pentru a găsi cele mai bune forme de colaborare pentru apărarea și promovarea intereselor națiunii române.

Partidul va intra într-un proces de organizare accelerată pentru a-şi face structuri teritoriale ce să le permită celor doritori să se implice în viaţa publică. a transmis biroul de presa a PNCR

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu