Zborurile din România spre cinci destinații din Europa, suspendate de Wizz Air

Este vorba despre zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu.

Astfel, ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie. După ce au fost inaugurată la începutul acestui an, zborul către această destinație va fi suspendat. Șansele de a fi reluat zborul la final de an este unul foarte mic, având în vedere că aceasta nu este neapărat o destinație preferată de români pentru sezonul de iarnă.

O a doua destinație pe care compania Wizz Air o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, Italia. Ultimul zbor între aceste două orașe operate de Wizz Air va fi pe 15 mai 2023. Conform Boarding Pass, șansele ca acest zbor să fie reluat sunt destul de mari pentru noiembrie 2023.

O veste proastă și pentru românii care voiau să plece la Madrid în perioada verii din Sibiu, deoarece și această rută va fi suspendată de către operatorul maghiar de zbor. Wizz Air nu va pleca la Madrid din Sibiu în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023.

Tot în sezonul de vară, Wizz Air va renunța și la zborurile dintre aeroportul din Iași și Bari, iar ultimul va fi efectuat pe 21 martie 2023 și se va relua abia la finalul toamnei, pe 1 noiembrie 2023.

Ruta Cluj Napoca – Perugia va fi suspendată din luna mai și compania va reveni să efectueze aceste zboruri după data de 1 noiembrie 2023.

În ultima perioadă compania Wizz Air a renunțat la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi ale țării noastre și chiar a închis baza operațională de la aeroportul George Enescu din Bacău la finalul lunii trecute, scrie Ziarul de Iasi.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu