Atac la Romanii din Afara Granitelor: „Milioane de români din străinătate rămân fără acte”

Mediafax: Milioane de români din străinătate fără acte: Proiectul de OUG care modifică legislația privind evidența populației OUG 97/2005 este „complet absurd”, iar noile prevederi vor afecta milioane de români, atât din țară, cât și din străinătate, acuză USR.

Lovitură pentru diaspora: milioane de români fără acte

Ministerul de Interne se pregătește să anuleze cărțile de identitate ale celor care nu locuiesc la adresa din buletin. Polițiștii vor trece la verificarea adreselor. Foarte afectați vor fi românii din diaspora, care în majoritate și-au păstrat cartea de identitate românească. Din cei 10 milioane de români din străinătate, sub 10% au pașaport CRDS. Ceilalți ar putea rămâne fără acte, dacă polițiștii nu îi vor găsi acasă.

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu