Cand NU trebuie sa-ti lasi copilul la scoala!

Parintii trebuie sa fie foarte atenti la simptomele copiilor si sa nu-i lase sa mearga la scoala daca observa schimbari in ceea ce priveste starea de sanatate. Inca de la cele mai mici simptome, elevii trebuie sa ramana acasa pentru a nu risca infectarea unui numar mai mare de persoane.

https://t.me/erichmocanu

Ce trebuie sa stie un parinte informat?

Copilul NU va merge la scoala, va ramane la domiciliu, daca in ultimele 24 de ore a aparut cel putin unul dintre urmatoarele semne de boala:

– febra;
– tuse;
– dureri in gat;
– dificultati in respiratie;
– pierderea gustului sau mirosului;
– dureri musculare;
– dureri de cap;
– secretie nazala;
– tulburari digestive.

In aceasta situatie, se va contacta telefonic medicul de familie al copilului care va decide cea mai corecta atitudine de urmat. In functie de evolutia starii de sanatate, medicul va stabili tratamentul si daca este necesara o vizita directa, se arata pe platforma Ro Vaccinare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu