Cine MUNCEȘTE pe MINI-JOB nu are dreptul de a primi salariul DUPĂ ÎNCHIDEREA firmei din cauza Corona

Curtea Federală a Muncii (Bundesarbeitsgericht BAG) a decis că o persoană cu un mini-loc de muncă nu are dreptul la continuarea salariilor dacă nu poate lucra din cauza ordinului de închidere oficial legat de pandemie.

Munca de scurtă durată nu este posibilă pentru mini-locuri de muncă, motiv pentru care reclamantul ceruse plata în continuare a salariilor.

Cu toate acestea, Curtea Federală a Muncii a decis acum că angajatorii nu suportă riscul pierderii muncii dacă toate facilitățile care nu sunt necesare pentru aprovizionarea populației sunt închise prin ordin oficial de protejare a populației.

Acest lucru nu reprezintă un risc operațional inerent companiei, pe care angajatorii trebuie să îl suporte în general. Instanțele de nivel inferior avuseseră în general opinia opusă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu