DSP Timiș face liste cu cei apți de serviciu militar. Așa a cerut Ministerul Apărării

Potrivit unei adrese trimisă de Ministerul Apărării către Direcțiile de Sănătate Publică din țară, acestea trebuie să întocmească liste cu persoanele apte de serviciu militar.

În contextul războiului de la granița României, dintre Rusia și Ucraina, Ministerul Apărării a solicitat Direcțiilor de Sănătate Publică din țară să întocmească o situație la zi a persoanelor apte de serviciu militar. 

Potrivit adresei obținută de stiripesurse.ro, această listă ar trebui pregătită până în 15 martie și trebuie să conțină tabelele nominale cu cetățenii români, bărbați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care au fost înregistrați cu afecțiuni medicale incompatibile cu îndeplinirea serviciului militar. 

sursafoto: ziardecluj.ro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu