Judecătoare pe jumătate dezbrăcată în timpul audierii

Dr. Vivian Polania (34) a fost eliberată din funcție timp de trei luni. Motivul: funcționarul public din Columbia a fost brusc pe jumătate goala în timpul unei ședințe de judecată online. Presa internațională relatează despre asta.

Ce s-a întâmplat? Judecătorul a auzit un atac cu mașină-bombă asupra unei instalații ale armatei prin zoom. Deodată camera a pornit, Polania era întinsă în pat, vizibil dezordonată. În mână un zigare, îmbrăcat doar în lenjerie de noapte.

Pe Instagram, doctorul în drept se arată în lenjerie intimă
Foto: Vivian Polonia/Instagram

Videoclipul a devenit viral în Columbia săptămâna trecută, iar judecătorul a devenit un punct de discuție în toată țara peste noapte. Departamentul de Justiție a convocat o comisie de anchetă pentru a investiga cazul.

Verdictul are 16 pagini. Se vorbește despre o „stare deplorabilă”, Vivian Polonia arată „dezordonată”. Ochii erau adormiți, limbajul neclar. Comisia l-a suspendat pe tânărul de 34 de ani pe o perioadă de trei luni – concediu obligatoriu fără plată până la sfârșitul lunii februarie 2023.

Completul a concluzionat: conduita Poloniei „nu este în concordanță cu grija și respectul cu care un judecător ar trebui să facă dreptate. Acest lucru indică o lipsă clară de respect din partea ofițerului.”

Doctorul în drept a comentat criticile. Într-un interviu acordat unui post de radio regional, ea a spus că este extrem de suprasolicitată și, prin urmare, suferea de probleme psihice. În plus, hainele ei „încurcate în scaun”.

O altă acuzație a columbianei: este hărțuită de colegi și criticată de aceștia ca este prea sexy. Polonia se referă la contul ei de Instagram, cu peste 360.000 de urmăritori. Adopta de fitness își inspiră fanii cu numeroase lenjerie și fotografii cu vopsea și piele, care arată pielea și cele 37 de tatuaje ale ei.

Oficialul nu vrea să i se interzică încărcarea pozelor. Ea a anunțat deja: „M-am săturat să fiu pe placul altora în loc să fiu în pace cu mine însumi”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu