Pagina de Facebook a Judecatorului Cristi Danilet a fost spart! Sau?

Speram ca, contul de facebook a judecatorului Cristi Danilet a fost spart si cineva are acces la el, pentru ca altfel am dat de dracu daca ajungem sa avem un dosar la Judecatorie si acest Judecator trebuie sa ne decida viitorul!

Pe pagina de facebook a judecatorului Danilet, a aparut ieri dimineata la orele 11:42 o postare cu “a aparut HG cu regulile care se vor aplica de luni”.

Fanii domnului Judecător Danilet au pus întrebări la postare, și anume “Aceste măsuri sunt constituționale?” sau “Cât de legală este această HG, prin prisma ultimelor decizii ale CCR?”

Raspunsul domnului “judecator” in ghilimele pentru ca e ceva suspect, este:

sunt în vigoare, e tot ce trebuie sa va intereseze

raspunsul Judecatorului Cristi Danilet

sau

pana dispare e in vigoare

raspunsul Judecatorului Cristi Danilet

https://preprod.erichmocanu.tv/concursul-erichmocanutv/

Daca aceste doua afirmatii au venit din partea Judecatorului Danilet, atunci vai de capu celui ce il va avea pe Danilet ca Judecator de Caz!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu