Premierul demis vrea sa copieze Germania: La Cumparaturi doar cu (2G) Vaccin sau Recuperat

Instanta Suprema din Hessen (Germania) a decis ca magazinele pot accepta ca Client doar persoanele ce sunt Vaccinate sau trecute prin Covid-19. Acuma și premierul demis, Florin Cîtu consideră că prin această metodă se poate pune stop pandemiei.

Un lucru pe care l-am discutat cu domnul ministru al Sănătăţii a fost acela de a impune sau de a cere certificatul verde pentru toate activităţile pe care le avem în România, la orice activitate unde intrăm în contact cu persoanele, să avem acest certificat verde. Şi dacă dorim în continuare să avem economia deschisă, cred că este o măsură care ar ajuta foarte mult. Nu am discutat, încă, despre a reduce numărul orelor de funcţionare în weekend, acest lucru nu s-a discutat, dar ne uităm si analizam toate măsurile. Eu spun că a avea certificatul verde pentru orice activitate economică este un pas important şi ne gândim la acest lucru”, a declarat Florin Cîţu. 

https://preprod.erichmocanu.tv/scandal/mincinosul-romaniei-este-chiar-presedintele-romaniei/
Pai dacă președintele României poate mintii și manipula populația, Ministru demis, de ce nu poate!

În România, zilnic se vaccinează aproximativ 50 000 de persoane, însă, numărul cazurilor noi se menține ridicat.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.828 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 295 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Autoritățile nu au aprobat carantina pentru București și Ilfov, dar au anunțat controale mai severe. De ieri, 15 octombrie, certificatul Covid a devenit obligatoriu în relațiile de muncă în mai multe state din Europa.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu