Un român a scapat de amenda rutieră primită în Germania. Cheia a fost la Judecătoria din Iasi

Conform actelor înaintate de oficialităţile germane, Sorin P. depăşise viteza legală pe 9 iulie 2019, fiind sancţionat cu o amendă de 172 euro. Pe 31 decembrie 2019, decizia de sancţionare a rămas definitivă, administratorul districtual din Renania de Nord – Westfalia cerând Judecătoriei ieşene recunoaşterea amenzii şi obligarea şoferului la plata acesteia. Normele europene prevăd recunoaşterea reciprocă a sancţiunilor pecuniare între statele membre ale Uniunii Europene. De această dată, solicitarea a fost respinsă de magistraţii ieşeni, datele furnizate de autorităţile germane fiind neclare.

„Instanţa reţine că datele de identitate indicate în conţinutul cererii nu au fost suficiente pentru a se stabili identitatea intimatului şi a se proceda la legala citare a acestuia, în ciuda demersurilor repetate efectuate în acest sens. În urma mandatului de aducere emis pe numele intimatului la adresa indicată de autorităţile germane a rezultat că acesta nu este cunoscut la adresă“, au explicat judecătorii motivul respingerii.

sursa: stiridiaspora.ro

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu